Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 22. mai 2021
13:30-15:05
Barnehagebarn
Arrangementet er gratis, men vi ber deg medbringe GRATISBILLETT. Det gir oss kontaktopplysninger dersom det skulle bli behov for smittesporing

Bli med Lillebror og Detektiv Dorotea på en reise i mors rosehage. Hvordan er det egentlig å være en ensom blomst i et bedd fullt av roser?

«Detektiv Dorotea og det mystiske frøet» er skrevet av StrømmeTeateret i samarbeid med SOS-barnebyer. Dette er en interaktiv forestillingsom er bygget på SOS barnebyers konsept Solsikkebarna; “Alle barn har rett til å blomstre” og FN´s barnekonvensjon. I forestillingen møter vi Lillebror som finner et stort og mystisk frø. Dette planter han i mammas rosehage, noe som starter en magisk reise fylt med musikk, nye vennskap og problemer som må løses. Til dette trenger han hjelp av Detektiv Dorotea og barna i publikum! Forestillingen introduserer barna for tematikk som mobbing, rasisme og menneskeverd. Den har et lekent musikalsk uttrykk med både ballader, up-tempo-låter,klassisk, tango og rap. Den bruker også noe tegnspråk som bevegelse til sang. 

Manus og musikk er skrevet at StrømmeTeateret og musikk er spilt inn og arrangert av Daniel Norum.

Forestillingen spilles kl. 13.30 og kl. 14.30 og varer i ca. 35 minutter.

----------------------------------------------------------------------------------------------

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.