Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 23. mai 2021
18:00-19:30
Det selges kun unummererte seter. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht. gjeldende avstandsbegrensninger. Billettene slippes for salg tirsdag 4. mai kl. 10.00

Det Betales avlyser dessverre sine konserter i Hamar kulturhus søndag 23. mai.

Alle som har kjøpt billett vil få disse refundert.

Refusjon av billetter:
Har du kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det vil gå 2 – 5 dager før pengene er tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det hende pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekortet bli tilbakeført til kortet. Når billettene faktisk er slettet vil du motta en automatisk bekreftelse om dette på mail. Her finner du info om hvilket bankkort som var benyttet til kjøpet og evt gavekort-info. Utløpsdato på gavekort blir automatisk forlenget med ett år fra refunderingsdato.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det Betales har gjort hyllest til The Beatles siden 1976 og de har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool. På 50-års markeringen for utgivelsen av singlen My Bonnie, som The Beatles spilte inn sammen med Tony Sheridan i 1961, fikk Det Betales det ærefulle oppdraget, å spille sammen med Sheridan i sentrum av Liverpool i 2011 foran mer enn 40.000 publikummere. Bandet har også spilt konserter i Argentina, USA, Polen, Spania, Tyskland, Island i tillegg til her i Skandinavia.  

I år reiser bandet rundt med sitt show Best of Beatles, hvor de spiller kjente og populære sanger fra The Beatles sin utrolige katalog. Her kommer hitene som perlene på en snor. She loves you Yeah, Yeah, Yeah, A hard days night, Can’t buy me love, Hey Jude, og mange mange andre.
 
Tor Henning Olsen har vært primus motor i bandet siden starten, og Magne, Rolf Øyvind og Dag kom med på slutten av 1990 tallet. Tor Henning’s sønn Joachim har også etterhvert funnet sin plass i bandet. Det Betales har fått fantastiske omtaler og terningkast 6 er blitt hentet frem ved fler anledninger.  

Bandet har gitt ut albumene Det Betales (2007 ) og Norwegians would  (2009 ). Nå vil bandet fortsette å gi ut mer egen musikk og nye singler vil dukke opp jevnlig ut over året.  

Bandet består av:
Tor Henning Olsen - gitar vokal
Rolf Øyvind Hæg - trommer
Magne Frydenlund - Bass og vokal
Dag Svartskuren  - gitar
Joachim Ruud Olsen - Gitar, perkusjon og vokal

-----------------------------------------------------------------------------

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.