Hamar kulturhus
Tirsdag, 9. mai 2023
18:00-18:45
Utendørsteater for de minste barna. Passer for barn fra 3 år. Forestillingslengde: 45 minutter. OBS: BØLGEBRUS FOREGÅR PÅ KOIGEN!

Ta med barna på et teatereventyr ute i naturen, og bli med på jakten etter havets hemmeligheter!

Bølgebrus er en genistrek av en forestilling for de minste. En interaktiv teateropplevelse der barna får undre seg over havets mysterier på reise gjennom den magiske havparken.  

På veien møter du en svømmende sildestim før du virvles videre gjennom dansende sjøgress. En sulten hai dukker opp. Pass deg! En ny bølge skyller deg heldigvis videre. Men vent litt. Hva er det glitrende som stikker opp fra sanden? 

Bølgebrus ble første gang produsert av Hålogaland Teater og Katma til Festspillene i Nord-Norge i 2021. Med Riksteatret får barn i hele landet mulighet til å oppleve denne perlen av en forestilling i sitt eget nærmiljø. 


Pressen mener:
"Teater på sitt aller beste! (…) Skuespillerne evner å ta barna på alvor" / ⚄ iHarstad 

"En forestilling der fakta om livet i havet er grunnlag for undring, spenning, lek og utforskning" / ⚄ Nordlys


PRAKTISK INFORMASJON
Vær oppmerksom på at forestillingen spilles utendørs og innebærer noe forflytning over et lite område. Publikum blir henvist til å sitte på ulike steder, så ta gjerne på klær som tåler å bli litt skitne. Det er lurt å kle seg etter været og møte opp 10 minutter før forestillingsstart. Forestillingen spilles på Koigen. Velkommen skal dere være!


Team:
Regi og konsept: Katrine Strøm. Scenograf: Jósef Halldórsson. Kostymedesigner: Ann-Jorunn Pedersen. Komponist: Tore Bruvoll. Lyddesigner: Jim-Oddvar Hansen. Dramaturg: Lina Synnøve Killingdalen. Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen


Av Katrine Strøm

Produsert av Katma og Hålogaland Teater. På turne med Riksteatret