Multisal Pauline Hall
Fredag, 24. Mai 2019
Arrangementet er avlyst

Arrangementet med Czesław Mozil er avlyst. Alle som har kjøpt billett får billettutgiften refundert automatisk og direkte til den kontoen kjøpet ble belastet. Dette kan ta et par dager.

_______________________

Czesław Mozil en polsk sanger og musiker som flyttet til Danmark da han var 5 år. Han er utdannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og vendte tilbake til Polen som 28-åring.

Han forteller en pervers, bittersøt og morsom historie om patriotisme, innvandring og hjemland, samtidig som det er en beskrivelse av dagliglivet til en populær kunstner.

- Hva betyr det å lykkes i Polen?

Czesław Spiewa Solo Act er en kombinasjon av drama, standup og konsert. Mozil ser Polen fra et dobbelt emigrantperspektiv. Med humor i blikket betrakter han Polen og Danmark og ser egenskaper, sammenhenger og rariteter andre kanskje ikke legger merke til.

Det er historien om Czesław liv, fortalt med skråblikk på Polen og Danmark og gjennom hans største musikalske hits.

Det er vanskelig å klasifisere musikken da han kombinerer sjangre som cabaret, rock,- selv punkrock får plass i hans komposisjoner. Ideen til denne konserten fikk Mozil da han for 15 år siden spilte i små landsbyer, på små scener rundt om i Polen.