Multisal Pauline Hall
Lørdag, 12. juni 2021
Det selges kun unummererte seter. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht gjeldende avstandsbegrensninger.

Fra øyvandring i havgapet på Nordmørskysten flyttet Jan Tore Bjøringsøy til vakkert slettelandskap ved Mjøsas bredde. Nå gir han ut sin første plate!

For litt over 20 år siden gjorde Bjøringsøy Hamarsing av seg.

Musikk har alltid vært en stor del av livet og utgjør mye i hans hverdag. Platen som Jan Tore har døpt «D e sånn d e, d går litt opp å ne» er i all hovedsak skrevet på møredialekt, og som tittelen sier så går det litt opp og ned. I tekstene skildres alt fra kjærlighet til tunge stunder hvor du kjemper mot deg selv og dine tanker. Mye av tekstene har kommet fra hans egne erfaringer så langt i livet. Platen er varm og personlig, og det er lett å kjenne seg igjen i låtene.

På sitt første album har Jan Tore Bjøringsøy fått med noen veldig gode venner og musikerkollegaer: Gunnar Røstad (bass), Arild Sveum (tangent), Mattis Sørum (gitar, miks og master i studio), Tom Erik Kleiven (trommer), Idar Leknes (bass på en låt), Tomas DiSansimone (koring) og Nina Øvrum (manager).

«Jeg gleder meg virkelig til å holde første konsert, og hva kan vel være bedre enn å starte i egen hjemby, Hamar. Håper å se deg der sammen med oss» sier Jan Tore.

----------------------------------

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.

Pga. gjeldende restriksjoner blir det ikke salg av forfriskninger i forbindelse med konserten.