Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 11. juni 2020
Varighet ca. 2 timer inkl. pause.

På bakgrunn av pålegg fra myndighetene, vil det ikke bli gjennomført arrangementer i Hamar kulturhus den nærmeste tiden.

Det betyr at Høgskolens vårkonserten 11. juni er avlyst.

Refusjon av billetter:
Du som har kjøpt billett på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

---------------------------------------------------------------------

Konserten du ikke visste du ville på!

Visste du at Høgskolen i Innlandet har en årlig vårkonsert?

Musikkstudentene inviterer til en enestående konsertopplevelse! Den 11. juni 2020 kl. 19.00 fyller fremtidens musikere og musikklærere Kirsten Flagstad-salen med det beste høgskolens musikklinje har å by på. Vi vil ikke røpe alt for mye, men vi kan love et forrykende sceneshow med stor variasjon - alt fra joik, via pop og rock, til spillmusikk! På denne konserten kan du ta med både bestemor og lillebror. Alle 63 studentene er med og deltar på scenen, så dette er noe du absolutt ikke vil gå glipp av!

Følg med på alt det spennende som skjer fram mot konserten på Facebook og Instagram @hogskolensvarkonsert

Vi håper å se deg der!

Arrangør: Høgskolen i Innlandet