Multisal Pauline Hall
Lørdag, 5. juni 2021
Det selges kun unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Salt & Pepper skal denne gangen presentere resultatet av et spennende samarbeid med lyrikeren Frank Eriksen.

Malte Winje har satt melodier til elleve av diktene fra Eriksens samling Uroen reiser hodet. Poeten selv er med under konserten, leser noen av diktene sine i mellom de musikalske  interpretasjonene, og ikke minst så vil det bli fremført en sang hvor diktlesning og musikk er vakkert vevd sammen.

FRANK ERIKSEN har et forfatterskap som framstår både som typisk og helt sentralt i hedmarkslyrikken. Med diktsamlinga Uroen reiser hodet kommer de to motsetningene i forfatterskapet hans, det jordnære og drømmen ut, begge til uttrykk for en lengsel etter noe annet. Det kan være lengselen tilbake, til barndommens rike, til slekta og Solør. Men enda mer handler det om lengselen bort, til de ukjente rikene som må skrives før de kan finnes. Og i Uroen reiser hodet er det i dette spenningsfeltet diktene utvikler seg.

SALT & PEPPER er en trio bestående av Siri Katrine Bøe på vokal og fiolin, Malte Winje på vokal og gitar, og Friederike Merkelbach på vokal og low whistle. Alle har vært bosatt i Stange siden 90-tallet, men kommer opprinnelig fra Tønsberg, Porsgrunn og Tübingen (Tyskland). Vennskap, og kjærlighet til ord og toner har dannet grunnlaget for deres musikalske prosjekt. Det er Malte Winjes karakteristiske komposisjoner som gir det lille bandet det unike særpreget. Både melankoli, lengsel og livsglede får plass i de fargerike melodiene.

Velkommen til en blomstrende førsommer konsert med Salt og Pepper ensemble.

----------------------------------

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.

Pga. gjeldende restriksjoner blir det ikke salg av forfriskninger i forbindelse med arrangement.