Multisal Pauline Hall
Søndag, 24. januar 2021

Improviserte eventyr og moro for hele familien!

Vi beklager å meddele at Teater Innlandet desverre må avlyse Plutselig Barneteater søndag 24. januar.

Flere av personene tilknyttet denne forestillingene er bosatt i områder i og rundt Oslo, og avlysning er derfor eneste rette avgjørelse slik situasjonen er nå.

Har du kjøpt billett?
Du som har kjøpt billett(er) på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedager før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Når billettene faktisk er slettet vil du motta en automatisk bekreftelse om dette på mail. Her finner du info om hvilket bank-kort som var benyttet til kjøpet og evt gavekort-info. Utløpsdato på gavekort blir automatisk forlenget med ett år fra refunderingsdato.

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

Når billettene faktisk er slettet vil du motta en automatisk bekreftelse om dette på mail. Her finner du info om hvilket kortnummer som var benyttet til kjøpet og evt gavekort-info.

Har du kjøpt billetter i kassen på Hamar kino, ta kontakt på tlf. 62561850, eller e-post: andrea.jensen@hamar.kommune.no

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alt er duket for en magisk teateropplevelse når tre kjente stemmer fra barne-TV og en av Norges beste impropianister lager nye versjoner av gamle fortellinger.

Etter forslag fra barna i salen gir Plutselig barneteater kjente og kjære karakterer splitter nye skjebner: Hva skjer om reveenka tar til takke med den første frieren, og reiser til Syden? Kan de syv dvergene starte boyband? Og hva om trollet under brua egentlig bare ønsker seg et nytt sted å bo?

Forestillingene binder sammen klassiske barneeventyr og moderne populærkultur. Det blir eventyr, fortellinger og sanger.
Og alt skapes i øyeblikket, så ingen forestilling er lik den forrige!

Med: Henrik Horge, Andreas Cappelen, Benedikte Kruse og Lars Andreas Aspesæter

Fra en time før forestilling kan publikum være med på Barnas verksted. Her kan barna gjøre morsomme aktiviteter sammen; tegne en stor fellestegning, male et eventyr eller kanskje bygge er romskip av klosser?

Plutselig barneteater samarbeider med Teater Innlandet i anledning teatrets 10-årsjubileum i 2020.