Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 19. januar 2023
Varighet: 2 timer og 20 minutter inkl. pause.

Nyttårskonserten fra Wien har vært sendt på NRK 1. nyttårsdag i over 60 år. Schönbrunn Slottsfilharmoni fra Wien er et av verdens mest ettertraktede orkester, og nyttårskonserten i Hamar kulturhus vil ha et repertoar fra den kjente TV-konserten.

Schönbrunn Slottsfilharmoni er kjent for sin sjarmerende tilstedeværelse på scenen. De har en klassisk tolkning av stykkene de spiller, men utmerker seg med et utpreget individuelt preg.

De TV-sendte nyttårskonsertene holdes i orangeriet ved slottet Schönbrunn i Wien. Gjennom året opptrer orkesteret med stor suksess på de største scenene over hele verden og har således blitt en av Østerrikes viktigste ambassadører.

Gjør dere klare for en storslått opplevelse av klassisk wienermusikk på sitt beste!