Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 25. Januar 2019
19:00-20:15

I humorshowet «Null i biologi» følger vi Voldsæter som har fått jobb som lærervikar. Gjennom en hel skoledag med biologi, heimkunnskap, samfunnsfag, KRLE og gym! Mon tro hva slags utfordringer som venter dette byr på? At det er underholdning i ypperste klasse hersker det ingen tvil om.

Etter en formidabel suksess med forestillinger, turnéer , egne TV-serier på NRK og flere utmerkelser var Kvinner På Randen historie Høsten 2005.

Tilbake stod Marit Voldsæter fjellstøtt på egne ben, noe hun viste med den kritikerroste forestillingen Med ræven i fatle! som gikk sin seiersgang over det ganske land, som også ble premiert med Komipriser, heder og ære i 2007.

Etter kritiker- og publikumssuksessene «Drit i å danse!» , «Med ræven i fatle» og «Rett fra skrumpleveren» er det nå showet «Null i biologi» som gjelder!

Med sine presise rolletolkninger, årelange sceneerfaring og publikumstekke vinner Marit publikum hver gang hun tar scenen. At dette er underholdning av ypperste merke hersker det ing en tvil om. Har du ikke opplevd denne hysterisk morsomme bergenseren er det på høy tid nå. Og for all del - se opp for kommende krumspring fra denne allsidige komikeren.