Søk

Lyst på en omvisning?

Vil du lære mer om Hamar kulturhus? Bli med på omvisning!

Vi ønsker skoleklasser, bedrifter og grupper velkommen til omvisning. Benytt anledningen til en lærerik og inspirerende opplevelse!

Guider tar deg med innom kulturhusets mange rom og aktiviteter; saler, galleri, bibliotek, øvingsrom, med mer. På veien lærer du om arkitektur, kunst og ikke minst hva huset brukes til.

Omvisningen starter i Foajéen og slutter i restauranten, hvor du og din gruppe avslutte med en kaffekopp og en matbit om ønskelig. 

Vi gjør oppmerksom på at omvisningen byr på til dels store avstander og litt trappegåing.

For mer informasjon og forespørsel om omvisning, ta kontakt med oss på e-post: rune.haugen@hamar.kommune.no
 

Spesialbesøk
Onsdager og torsdager tilbyr vi gratis omvisning for skoleklasser på grunnskolen og videregående. Omvisningen har fokus på kultur og ungdom og blir ledet av produsent ved Hamar kulturhus, Rune Kristian Haugen. Har din klasse fokus på et spesielt tema eller prosjekt som kan knyttes til Hamar kulturhus sin virksomhet? Gi beskjed og vi skreddersyr omsvingen til skoleprosjektet. For bestilling av spesialbesøk, kontakt Rune Kristian på e-post rune.haugen@hamar.kommune.no.


Lunsj eller middag på Satelitten?
Det er mulig å bestille egen matservering, lunsj eller middag i Satelitten i forbindelse med omvisningen. Ta direkte kontakt for booking via tlfnr. 930 90 602, e-post: booking@kjokkenet.com, eller kom innom restauranten.


Guider
Våre guider er kulturhusets egne frivillige kulturhusvenner. De er en kunnskapsrik gjeng med bakgrunn som blant annet lærere, arkitekter, ingeniører og kulturarbeidere. Alle våre guider er spesielt opplært til å lede omvisningene, og sammen har vi utarbeidet innholdet i rundturen. 

OMVISNING
Varighet: ca. 60 min.
Pris: kr. 50,- per person.
Samlet faktura sendes i etterkant  av besøket
Minimum fem personer per gruppe


BESTILL OMVISNING:
Rune Kristian Haugen 
E-post: rune.haugen@hamar.kommune.no
Tlf: 62 56 18 50

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere