Søk

Bli kulturhusvenn!

Har du lyst til å gjøre en innsats for Hamar kulturhus? Vi er alltid på jakt etter engasjerte frivillige!

Som kulturhusvenn blir du en av våre viktigste medspillere i gjennomføring av konserter, forestillinger og aktiviteter, og du kan velge mellom mange ulike oppdrag.

Blant annet kan du være vertskap som ønsker publikum velkommen. Du passer på garderober, sjekker billetter ved inngangen, er ordensvakt inne i salene eller har oppgaver backstage så artistene kan føle seg velkommen. Noen ganger kan du også hjelpe til med sjauejobber, som å flytte stoler og møblement, eller bidra som guide for våre omvisninger på huset.

Å være Kulturhusvenn innebærer mye publikumshåndtering og å svare på spørsmål. Kulturhusvenner må derfor kunne beherske norsk muntlig godt

Teater Innlandet søker også etter ivrige frivillige. Som teatervert ønsker du publikum velkommen, viser vei til garderobe og scene, svarer på spørsmål fra publikum, deler ut program, hjelper til ved innslipp og passer på garderobe under forestillingen.

Teater Innlandets teaterverter bistår ved ulike forestillinger i Teater Innlandets scene – alt fra egenproduksjoner, co-produksjoner og gjestespill.

 

Har du spørsmål om det å være kulturhusvenn eller teatervert? Ta kontakt med Katrine Clausen Fredheim ved Hamar kulturhus, på e-post katrine.clausen.fredheim@hamar.kommune.no eller tlf 62 56 18 50 (hverdager fra kl 09:00 -15:00), for en uforpliktende og hyggelig samtale!

 

Registrer deg som Kulturhusvenn nå >>

Har du spørsmål om det å være kulturhusvenn eller teatervert? Ta kontakt med vår kulturhusvenn-kontakt Katrine Clausen Fredheim på e-post katrine.clausen.fredheim@hamar.kommune.no

 

Allerede Kulturhusvenn?

Logg inn her

 

Møt tre kulturhusvenner

I dag har Hamar kulturhus et stort antall frivillige som hjelper til med arrangementsavvikling. Kulturhusvennene gjør en stor innsats og er kulturhusets viktigste ambassadører. Vi er veldig glade for å ha så mange engasjerte med på laget. Men hvorfor er det slik at noen velger å bli kulturhusvenn? Møt tre kulturhusvenner som sier noe om hvorfor de har valgt å engasjere seg: 

 

Ane Thune Hjertaas

Alder: 42 år
Yrke: Spesialpedagog på Presterud skole
Kulturhusvennoppgaver: ordensvakt, billett, gruppeleder og guide

Hvorfor valgte du å bli kulturhusvenn?
Jeg har alltid likt å engasjere meg og syntes det virket moro
å delta i ulike arrangementer i kulturhuset. Jeg håpet at jeg kunne få noen fine opplevelser og treffe andre mennesker. Jeg har fått veldig mange morsomme opplevelser i tillegg til at jeg har blitt kjent med mange hyggelige mennesker. Det er kjempestas at Hamar har fått så flott kulturhus og det har vært veldig artig å kunne være med og jobbe på store og små tilstelninger.

 

Arild Wangen

Alder: 54 år
Yrke: Statsautorisert revisor og Partner i Sandberg Revisjon
Kulturhusvennoppgaver:  ordensvakt, vertskap og garderobevakt

Hvorfor valgte du å bli kulturhusvenn?
Jeg er veldig stolt av det flotte bygget og synes det er viktig at vi alle bidrar og bruker byen. Frua og jeg bestemte oss for å være med helt fra starten. Gangavstand til kulturhuset gjør det enkelt. I tillegg treffer jeg mange hyggelige folk, både gjester og andre kulturhusvenner, og får ta del i forestillinger med sang og musikk. Setter også stor pris på Kick-off arrangementene for de frivillige og måten de har blitt lagt opp på, med mat, mingling og konsert. Det må kulturhuset fortsette med!

 

Anne Marie Stenmark

Alder: 66 år
Yrke: Arkitekt i MNAL
Kulturhusvennoppgaver:
vertskap, ordensvakt, artistpleie, billettkontrollør og servitør og guiding. Jobber på alle scener i huset, inkl. Teater Innlandet.

Hvorfor valgte du å bli kulturhusvenn?
Jeg er interessert i musikk, teater, kunst og kultur og som Kulturhusvenn er jeg nærmere innpå det som skjer i Kulturhuset og kan hjelpe andre til å få en god opplevelse. Det er et lett arbeid og mengden kan vi selv bestemme. I tillegg har jeg blitt kjent med mange hyggelige Kulturhusvenner og ansatte i Hamar kulturhus og Teater innlandet. Det er en glede å møte så mange glade og forventningsfulle besøkende. Jeg er blitt godt kjent i huset og kan informere og vise besøkende til rette. Vi Kulturhusvenner blir oppdatert på hva som skal skje i huset framover og har også fått være tilstede ved ulike arrangement og generalprøver.

 

 

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere