Multisal Pauline Hall
Lørdag, 8. februar 2020
Varighet: 2 timer inkl. pause.

Vokalgruppen Nordic Blue tar denne kvelden imot Vokando fra Oslo til en svingende og lystig konsert hvor verdens fineste instrument, stemmen, står i fokus.

Nordic Blue er Hamars egen vokalgruppe, bestående av 6 entusiastiske sangere med lang erfaring fra kor og som solister. Gruppen holder konserter i alt fra barer til kirker, og er mye brukt som et overraskende innslag der det trengs underholdning ved ulike sammenkomster.

Gruppen har turnert mye i Europa og har spesialisert seg på jazz- og poprepertoar, gjerne med spesialskrevne arrangementer.

Vokando er en vokalgruppe med 8 sangere som elsker drivende rytmer og fengende musikk. Uttrykket veksler mellom tradisjonelle vokalgruppe-arrangementer og å ligne mer et band med trommer, bass, orgel og blåsere, laget kun med stemmene.

Repertoaret har innslag av pop, rock, latino, funk, jazz og mer - (nesten) alt i gruppas egne arrangementer. Vokando kom våren 2018 til semifinalen i Norske Talenter og ga samme år ut Hanson's «Thinkin' 'bout something» for strømming, digitalt kjøp og musikkvideo.

Publikum loves en perlerad av varierte låter, og garantert god stemning!