Foajé
Onsdag, 22. februar 2023
I Foajeen er det åpent kafé fra kl. 11:30 med mulighet til å kjøpe kake eller en enkel lunsj.

Hvorfor er det sånn at strømregningene våre er skyhøye for tida? Hvordan henger det internasjonale energimarkedet sammen? Hva er Norges rolle i energiens geopolitikk? Og hvilke konsekvenser får energikrisen for olje- og gass-stormakten Norge på kort og lang sikt?

Ole Gunnar Austvik forsker på energimarkeder. Han er professor i politisk økonomi og petroleumsøkonomi ved Høgskolen i Innlandet og Senior Fellow ved Harvard University.

Vi spanderer kaffe!

Vettug viten er en serie med lunsjforedrag hvor forskere fra Høgskolen i Innlandet på uhøytidelig vis presenterer sin forskning. Foredragene finner sted i Foajeen i Hamar kulturhus hver siste onsdag i måneden kl. 11.30-12 og arrangeres av Hamar bibliotek i samarbeid med Høgskolen i Innlandet.