Foajé
Lørdag, 4. Mai 2019

Stikk innom og kast deg med i dansen, eller sitt ned og nyt musikken, og gjerne et glass fra Café Valuta.

Her er kan du kaste deg med i dansen. Eller du kan bare sitte ned, nyte musikken og kose deg med et glass fra Cafè Valuta. Dansere fra Hamar Salsaklubb styrer musikken og drar i gang på dansegulvet.

Kjenner du litt til salsa, eller er nysgjerrig på hva dette er, så ta en tur innom!

I forbindelse med MOVE DANSEFESTIVAL arrangeres det åpen workshop kl. 14:00 i Foajeen med Jomo Masai.
Der får du en forsmak på kveldens salsafest. Har du deltatt på salsa workshop tidligere på dagen, er dette en super anledning til å praktisere det du har lært!

MOVE DANSEFESTIVAL Med stor bredde, - for store og små, gamle og unge, noe for alle og en hver. Workshops, seminarer, forestillinger og opptredner av både lokale, nasjonale og internasjonale dansere. Battle, pop-up-kunst og mye mer. Alt er gratis, med unntak av danseforestillingene «Gestr» av Frikar i Teater Innlandet scene, og kinoforestillingen «Pina».

Arrenaer under festivalen:
Hamar kulturhus / Teater Innlandet scene / Teater Innlandet prøvesal / Ps:Dance Studio / Kunstbanken / Bakgården på Larsen / Festiviteten Bar & Scene / Hamar Kino / Østre torg / Stortorget.

For fullt program, påmeldinger til workshops og mer informasjon:
#movedansefestival/

Move dansefestival arrangeres i samarbeid med Hamar Kommune, Stange Kommune, Hedmark Fylkeskommune, Teater Innlandet, Hamar kulturhus, SIB DanceLab, Stoppested Verden, Hamar Kino, TILT, DansInn, Hamar Salsaklubb og Kunstbanken.