Multisal Pauline Hall
Tirsdag, 26. Februar 2019

Prosjektet “Norsk nok” har sin bakgrunn i Amals mangeårige samfunnsengasjement og kamp mot undertrykkelse av minoritetskvinner og barn i Norge. EQuality har laget en film sammen med forfatter og samfunnsdebattant Amal Aden, basert på en historie fra et av hennes bokmanuskript som forteller historiene til norske minoritetsungdommer.

Det blir visning av kortfilmen med påfølgende foredrag med Amal Aden om kjærlighet og æreskultur.

AMAL ADEN ble født i Somalia i 1983, og kom til Norge i 1996.
Siden 2008 har hun jobbet som forfatter, foredragsholder og samfunnsdebattant. Aden holder foredrag om likestilling, homofile minoriteter, integrering, mestring, mobbing, ytringsfrihet og det flerkulturelle Norge. Hun har gjennom årene møtt mye motstand, og blir av mange sett på som en kontroversiell person. I 2012 mottok hun Amnestyprisen for sitt uredde samfunnsengasjement.

Prosjektet “Norsk nok” er støttet av IMDI; Integrerings- og mangfoldsdirektoratet

Arrangementet er åpent for alle.