Multisal Pauline Hall
Fredag, 1. oktober 2021
Konserten er flyttet fra 13. februar. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Med sin energiske, fargefylte og sprettene septettjazz er hver konsert et lite eventyr inn i små verdener av snodige dyr, raske vingeslag i hjertet og susende piler fra uventet hold.

BenReddik startet som jazzseptett i 2011, og musikerne har siden den gang markert seg rundt om på jazzscener i Norge og Skandinavia. Som septett har BenReddik allerede rukket å gi ut 3 album. "Gjemsel" (NorCD 2015) og "Festen i det gule huset" (Taragot 2016) som var et utvidet besetningssamarbeid med Bjergsted Jazzensemble. Da med vokalist Marte Therese Jacobsen. I 2018 ga de ut "Kolibrikamikaze" (Taragot 2018) med samme besetning, men med ny vokalist Siril Malmedal Hauge.

- Et åpent møte mellom samtidsmusikk og Jazz. "Smidig kombinerer BenRedikk jazzens blå klangverden med munter farge". Arild R. Andersen, Jazznytt.

BenRedikk består av:

Konserten er flyttet fra 13. februar. Dersom du hadde billett til februarkonserten, er den fortatt gyldig, du trenger ikke ny billett.

Om Lydhør
Velkommen til Lydhør – konsertserien som gir deg de gode og nære musikkopplevelsene. På scenen står de beste musikerne i sin sjanger, og alt er tilrettelagt for det lyttende og musikkelskende publikum. I Multisal Pauline Hall har vi cafébord og stearinlys, og du kan nyte et glass fra baren i Passasjen.

-----------------------------------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til salen.