Multisal Pauline Hall
Lørdag, 1. april 2023
14:00-14:30
fra 3 år
Husk at du må hente ut gratisbillett på forhånd! Billetter til denne forestillingen er tilgjengelige fra 25.03 kl 10. Får du ikke brukt billetten likevel? Gi oss beskjed og vi gir andre muligheten!

En fryktelig vind blåser tankene bort.

Møt hunden som har en storm i hodet. Den har bare lyst til å bite og slå, bite og klore og glefse og lugge og rive i filler og rive stykker og ødelegge alt alt alt. Gå ikke glipp av dette poetiske universet av en forestilling, som tar utgangspunkt i nyere norsk poesi fra ulike bøker.

Storm i hodet er en del av forestillingsrekken “Alle har en liten dør bak øret” som består av åtte teaterforestillinger. nlaug Børsheim har satt musikk til diktene, og sammen med skuespiller Vibeke Flesland Havre, scenograf Mari Watn og lysdesigner Silje Grimstad har de laget et poetisk univers for barn i alle aldre. 

Diktene i denne episoden er skrevet av Gro Dahle, Per Olav Kaldestad, Christian Løchstøer og Ruth Lillegraven.


Lørdagsbarn er serien som gir de minste små og store kulturopplevelser helt gratis.
Denne forestillingen passer best for barn fra 3 år

Denne forestillingen vises også kl 13:00 samme dag

 

 

 

 

 

Manus og idé: Vibeke Flesland Havre og Annlaug Børsheim / Musikk: Annlaug Børsheim / Tekstar: Gro Dahle, Per Olav Kaldestad, Christian Løchstøer og Ruth Lillegraven / Scenograf: Mari Watn / Lysdesigner: Silje Grimstad / Co-produsent: Cornerteateret i Bergen

Foto: Magnus Skrede

 

 

Får du ikke brukt gratisbilletten, likevel!?
Gi oss beskjed og vi kan ordne det slik at noen andre kan få glede av den!