Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 25. mars 2023
21:00-22:30

Kamelen var i høst en svipptur i Hamar i forbindelse med dokumentaren «SI INGENTING». Nå får vi konsert med artisten som balanserer musikk-karrieren med et liv der ADHD’en få utløp gjennom å pushe alle grenser.

Hip hop-artist og historieforteller Kamelen ble kjent over natten da han rømte fra politiets varetekt samtidig som han slapp singelen «Si ingenting» i 2015. Kamelen har, med hyppige utgivelser, etablert seg som en undergrunnsfavoritt og en viktig musikalsk stemme for en underrepresentert gruppe.

Albumet «#FRIKJENT» som kom i januar 2021, var inspirert av fire måneder i varetekt for et ran han ikke begikk. Samlingen låter ble  et motsvar til anklagene, og et innblikk i en intenst frustrerende periode, og inneholdt låter som «STAKKEN», «FERRARI» og «SIDEN DAG 1».

I 2022 var han aktuell med låtene «BAP» med Broiler og Emma Steinbakken, «Fakk Min X» med Ballinciaga og «YOUNGBOY» med Dummi. Kinofilmen SI INGENTING kom ut høsten 2022 – en frisk og underholdende musikkdokumentar der vi blir kjent med mennesket bak artistnavnet Kamelen. Filmen fikk strålende kritikker og terningkast 5.

I 2018 ble han nominert til både Gramo-stipendet og Spellemann for «Årets gjennombrudd». Og på veggen henger troféer for albumet «Kingpin Slim» og låter som blant annet «Lil Homie», «Beng Beng Beng», «Si ingenting», «Klubbkamel» og «Vil ba vekk». 

 

/ FRI ALDERSGRENSE / ÅPEN BAR

---------------------------

Konserten er flyttet fra 25. februar. Dersom du har billett til 25. februar, er den også gyldig 25. mars. Du trenger ikke ny billett.