Kirsten Flagstad-salen
Fredag, 19. mars 2021
Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner. Obs - konsertdato er endret fra 19. februar.

Inger Lise Rypdal – Norges først popstjerne. I denne konserten tar hun oss med på høydepunkter fra en karriere som strekker over seks tiår.

Vi får selvsagt gledelige gjensyn med hennes nr. 1-hits som “Fru Johnsen”, “I mitt liv”, “En spennende dag for Josefine” og nyere hits fra hennes opptredener i “Maskorama” og “Hver gang vi møtes”.

Alt ligger til rette for en festkveld med musikkhistorisk sus!
På 1960-tallet ble Inger Lise Rypdal Norges første popstjerne med landeplagene ”Fru Johnsen” og ”Romeo og Julie” som la grunnlaget for storhetstiden på 70-tallet. Med ”En spennende dag for Josefine” og ”I mitt liv” var hun den første norske artisten som solgte til platina. 17 ganger toppet hun hitlistene med sine slagere, og solgte flere hundre tusen plater. På 80-tallet var fokuset på musikaler og funk og soul med Chipahua, før hun seilte gjennom 90-tallet i storsuksessen ”Piaf”. På 2000-tallet gikk Inger Lise tilbake til røttene i tolkninger av Prøysen før hun i år markerte seg
forestillingene “Vi elsker ABBA” og “Vår Beatles-hyllest”.

-----------------------------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Ønsker du servering, tar du plass ved ett av bordene i Passasjen i andre etasje, der en servitør kontakter deg for bestilling. Når du har fått det du ønsker, kan du ta med deg glasset inn i salen. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til salen.