Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 8. februar 2020
21:00-22:30
Velg mellom ståplasser eller unummerete sitteplasser ved billettkjøp / Ingen aldersgrense

En av de fire store innen norsk rock slipper ny nytt album i januar! Utgivelsen blir etterfulgt av konserter over hele landet og lørdag 8. februar gjester fantastiske deLillos Hamar kulturhus. 

I 2019 har deLillos gjort noe de aldri har prøvd tidligere, med utgivelse av hele fire(!) singler på digitale plattformer, samlet på to vinylsingler - «Se på et tre» og «Yoko». Som kronen på verket gir bandet ut albumet «Dum som et menneske» i januar 2020, og planlegger å spille konserter over hele landet i etterkant av dette!

deLillos-fans kan glede seg til ny musikk, allsang og full jubel når Norges beste liveband gjester Kulturhusets største scene. 

deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.
 
I 30 år har de vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.
 
I 2015 feiret deLillos 30-årsjubileum som plateartist med konserter over det ganske land, som ble avsluttet med en 10-dagers konsert i Oslo hvor de likegodt fremførte alle sine 240 utgitte låter live. 

Siden har bandet utgitt albumene “Peiling på seiling”,  “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker. Januar 2020 kommer endelig et flunka nytt 

deLillos er:
Lars Lillo-Stenberg
Lars Lundevall
Lars Beckstrøm
Øystein Paasche
 

 

 

 Foto: Thomas S Johnstone

 

RULLESTOL ELLER LEDSAGER

Ved behov for plass til rullestol og ledsager kjøp billett i vår billettluke på Hamar kino eller ta kontakt med oss på e-post: andrea.jensen@hamar.kommune.no eller telefon 62 56 18 50. NB! Kun et begrenset antall rullestolplasser tilgjengelig for salg.