Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 9. desember 2021
21:00-22:30
Unummererte sitteplasser.

Et latterlig & musikalsk juleshow med Gustav Nilsen, Jonas Rønning, Paul Håvard Østby, Jan Martin Johnsen og Torbjørn Dyrud.

I 2018 så mer enn 16.000 Tøyser Jula Inn med fire av disse. I 2020 var det pandemi, så det var ikke mange som så fire av disse sin turne i fjor. I 2021 er alle fem med, og de er klare for en ny turnè på Østlandet. Med seg i kofferten har de et usedvanlig artig juleshow med parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo.

Så ta deg en pust i bakken i julestria. Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!

Gustav Nilsen
Svært ettertraktet komiker med over 100 parodier i ermet. Vinner av komipris. Høres og ses stadig på radio og TV. Fikk mye skryt for sin rolle i musikalen Optimist. Hver sommer med i Urbane Totninger. Gustav kjøper forresten ikke julegaver, han maler dem.

Jonas Rønning
Erfaren og ettertraktet komiker kjent for hysteriske parodier og figurer. Nominert til komipris. Har hatt masse artige roller i f.eks. Billy Elliot, Olsenbanden jr på sirkus og ikke minst som politimester Bastian i Kardemomme by. Han er også hjernen bak Hønefossrevyen. Jonas elsker julemat, og spiser gjerne dessert til frokost.

Paul Håvard Østby
Travel komiker, som har skrevet og spilt i nærmere 30 show de siste 18 årene. Nominert til flere komipriser. Har skapt noen legendariske figurer, for eksempel Håkon Skaug. Er også med i Urbane Totninger. Paul har for øvrig sju søsken, tre barn og tjue onkelbarn. Han begynner å handle julegaver i juli.

Jan Martin Johnsen
Svært dyktig skuespiller med bakgrunn fra Teaterhøgskolen. Vinner av Komipris. Har spilt hundrevis av duo-show med Hege Schøyen, spilte i Hotel Cæsar og Heimebane, og høstet svært mye skryt for sin innsats i musikalen «Så som i himmelen». Jan Martin er trønder og får mange rare julegaver av sin svigerfar, som er bergenser.

Torbjørn Dyrud
Musikalsk geni som har gitt ut flere album, alt fra visesang til improvisert orgel. Nesten like artig som han er flink på tangentene. Ikke nominert til noe komipris, men til den internasjonale Grammyprisen. Han er kapellmester og sterkt delaktig i suksessen Urbane Totninger. Torbjørn elsker dessuten julens buskap, særlig sauen.

PS
Karene er smertelig klar over at det i gruppen ikke er en eneste kvinne. Og ingen med annet enn norsk etnisk bakgrunn. Ingen homofile, ingen urinnvånere, ingen pensjonister, ingen ungdommer, ingen kortvokste, ingen med nedsatt funksjonsevne og ingen som for tiden lider av alvorlige psykiske lidelser. Vi har full forståelse for at dette kan krenke mange. Til vårt forsvar er jo Jonas helt skalla, og ble det i ung alder. Gustav sliter med øresus. Torbjørn har hatt kreft i flere runder. Paul har noen ganger skikkelig vondt i ryggen. Og Jan Martin er som nevnt trønder.