Multisal Pauline Hall
Lørdag, 30. november 2019

Rasmus og Verdens Beste Band inviterer til Verdens Beste Jul på i Hamar kulturhus! Med seg under juletreet har de humoristisk og fengende musikk om både gul snø, barneskirenn, puppan te pappa og om å danse ""hula hula"" hele jula.

Forestillingen er skreddersydd for hele familien og både store og små må hjelpe til for at bandet skal komme i mål med julestria i år som i fjor.

Rasmus og Verdens Beste Band har allerede befestet sin posisjon som vår generasjons Knutsen og Ludvigsen. Rasmus Rohde og bandet hans har gitt ut 5 plater,  fire av dem ble nominert til Spellemannsprisen, og tre av dem vant: ”Kyssing e hæslig” i 2007, “Puppan te pappa» i 2010 og “Banjo på badet” i 2017. Et sjeldent musikalsk nivå, med andre ord, med tekster og melodier som appellerer like mye til voksne som til barn.

På scenen: Rasmus Rohde, Carl Haakon Waadeland, Ronny Kjøsen og Morten Berger Stai

Regi/opplegg: Ane Aass
Scenografi: Monica Nestvold
Lyd: Anders Haugen
Lys: Sune Schjelderup
Produksjon: RAA produksjoner

Julelunsj på Café Valuta

Kombiner forestillingen med en julelunsj på Café Valuta ved å velge kategoriene «Julelunsj voksen» eller «Julelunsj barn» i kjøpsbildet. Da er en 2-retters julelunsj og forestilling inkludert i samme billett.