Multisal Pauline Hall
Lørdag, 30. November 2019

Rasmus og Verdens Beste Band inviterer til Verdens beste jul. Bandet topper laget denne kvelden, og har med seg humoristisk og fengende musikk om både gul snø, barneskirenn, puppan te pappa og sangen om "hula hula" hele jula.

Forestillingen er skreddersydd for hele familien og både store og små må hjelpe til for at bandet skal komme i mål med julestria i år som i fjor.

Rasmus og Verdens Beste Band har allerede befestet sin posisjon som vår generasjons Knutsen og Ludvigsen. Rasmus Rohde og bandet hans har gitt ut 5 plater, fire av dem ble nominert til Spellemannsprisen, og tre av dem vant:  - ”Kyssing e hæslig” i 2007, “Puppan te pappa» i 2010 og “Banjo på badet” i 2017.
Et sjeldent musikalsk nivå, med andre ord, med tekster og melodier som appellerer like mye til voksne som til barn.

Regi/opplegg: Ane Aass, Scenografi: Monica Nestvold, Lys: Sune Schjelderup, Lyd: Anders Haugen. Produksjon: Rohde & Aass produksjoner.