Teater Innlandet scene
Lørdag, 18. desember 2021

- en teaterkonsert basert på HELLBILLIES’ univers.

Hellbillies har gjennom flere tiår begeistret oss med frodige beskrivelser av den norske folkesjelen, vanlige folk og kjente omgivelser. Om motbakker og hjertesorg, håp og drømmer. Med sine enkle og jordnære strofer fylt av kjærlighet til det hverdagslige, treffer tekstene oss. De berører og gir oss innsikt i eget liv.

Med utgangspunkt i et utvalg Hellbillies-låter skaper Morten Myklebust et nytt musikalsk landskap for disse innsiktsfulle historiene, satt sammen og regissert av Frank Kjosås. Fem skuespillere og fem musikere vil gi deg musikkteater på sitt beste!

Og når dyna varmar kring oss båe to
   i mørke natta
   ska eg kviske i øyra ditt og svara på
   koffår du æ den finast eg veit