Foajé
Lørdag, 2. desember 2023
12:00-15:00

Velkommen til familiens pusterom i førjulsstria. Ta med barna og finn førjulsro på Barnas juleverksted og bli med Pianostredet Figurteater og lag din egen hanskedukke!

Kanskje du får inspirasjon til å lage ditt eget hanskedukketeater hjemme? Du får utdelt en hanske til kropp og en isoporkule som hode. Pianostredet figurteater tar med alt av garn, knapper, piperensere, perler og stoff slik at du kan lage akkurat den karakteren du vil ha. Kanskje du vil lage en nissefar eller nissemor til jul eller kanskje en superhelt? Her er det bare fantasien som setter grenser, og Pianostredet figurteater vil hjelpe til, så bli med! 

Langt unna shopping og handlelister samler vi oss i år igjen til en koselig stund med juleverksted og alt som hører til. Mor, far, bestemor eller onkel kan bli med barna på verksted, eller ta en velfortjent hvil og nyte pepperkaker og en varm kopp gløgg ved kafébordene. Det blir også tradisjonsrik julemusikk fra elever fra Hamar kulturskole og kl 13:00 kan du bli med på høytlesning av juleeventyr med de ansatte i Biblioteket.

I tillegg blir det selvfølgelig juleforestillinger og -aktiviteter for hele familien.
Gå ikke glipp av:

 

Musikalsk juleverksted med HSO og venner

Denne lørdagen kan barna få prøve å dirigere et orkester, prøve forskjellige instrumenter, prøve forskjellige slagverk og mye mer. Juleverkstedet avsluttes kl 14:00 med en gratis familiekonsert i Kirsten Flagstad-salen hvor vi pynter juletreet sammen – på en litt spesiell måte.

Skjer lørdag 2. desember fra kl 12:00 
Gratis og åpent for alle

MER INFO >

 

Julegaven fra Afrika

- et hanskedukkespill av Agnar Mykle

Folka fra juleverkstedet inviterer til hanskedukketeater! Møt Smørbukk, Kari Trestakk og Julenissen rett før julaften, hvor alt plutselig blir snudd på hodet! Et klassisk dukketeater som passer for hele familien. 

Vises lørdag 2. desember kl 15:15 / Multisal Pauline Hall 
Passer for hele familien

GRATIS OG ÅPENT FOR ALLE >

 

Solnu

Velkommen inn i et magisk univers fylt med sang og dans, på selve solsnunatta! Solsnu er en varm, humoristisk og eventyrlig førjulsfortelling fra Teater Innlandet, som passer for hele familien.  

Vises lørdag 2. desember kl 15:00 
Passer for barn fra 4 år

BILLETTER OG MER INFO >

 

I år arrangeres Barnas juleverksted tre lørdager i advent: lørdag 2., 9. og 16. desember - alle fra 12:00 til 15:00. Arrangementet er gratis og åpent for alle.  

 

 

Foto: Kristian Karset Broen