Søk

Vil du gjennomføre et arrangement hos oss?

Hamar kulturhus egner seg svært godt til gjennomføring av små og store konserter, forestillinger og kunst- og kulturrelaterte arrangementer. Vi har topp moderne saler med fremragende akustikk, stor fleksibilitet og førsteklasses utstyrspark. I tillegg har vi produsenter og teknikere med svært høy arrangørkompetanse som kan bistå i gjennomføringen av ditt arrangement.

Vær ute i god tid

Hvis du ønsker å leie et lokale hos oss til et arrangement anbefaler vi deg å være ute i god tid før du sender en bestilling.

Skal du gjennomføre et stort arrangement med mange gjester, i for eksempel vår hovedsal, bør du som hovedregel sende din bookinghenvendelse ett år i forkant av arrangementet

Ønsker du å gjennomføre et mindre arrangement, i for eksempel Multisal Pauline Hall eller Klubbscene Rolf Jacobsen, bør du være minimum to måneder i forkant.

Bookinghenvendelser med mindre enn to måneder til gjennomføring av arrangement, blir ikke behandlet.

 

Saler i Hamar kulturhus

Ønsker du å gjennomføre et arrangement med mange gjester er Kirsten Flagstad-salen svært godt egnet. Kirsten Flagstad-salen er storsalen i kulturhuset og en elegant, fullverdig og fleksibel konsertsal med 486 plasser i amfioppstilling, og kan også huse 900 publikummere med flatt gulv.

Ønsker du å komme tett på publikum er Klubbscene Rolf Jacobsen perfekt for gjennomføring av mindre og intime arrangement. Klubbscene Rolf Jacobsen huser maksimalt 175 stående eller 100 sittende gjester.

Multisal Pauline Hall kan benyttes til stort sett det meste og er fleksibel med tanke på tekniske løsninger. Salens kapasitet er 184 sitteplasser. I dag benyttes salen i hovedsak som konsertsal, men kan også bookes til konferanser.

Ønsker du et åpent arrangement er både Passasjen og Foajeen godt egnet og er også fleksibel med tanke på tekniske løsninger og oppsett.

 

Overnatting

Ønsker du å arrangere en kulturkonferanse hos oss med tilbud om overnatting til gjester?

Kontakt First Hotel Victoria

Tlf: 62 02 55 00
E-post: victoria@firsthotels.no

 

Ønsker du å leie lokaler hos oss? Dette må du gjøre:

Kontakt oss ved å fylle ut registreringsskjemaet i lenken nedenfor.

Prøv og beskriv arrangementet ditt så presist som mulig. Grunnet stor pågang fra arrangører som ønsker å leie lokaler hos oss, anbefaler vi deg og sende bookinghenvendelsen i god tid før du ønsker å gjennomføre arrangementet - helst ett år i forkant for store arrangementer og minimum to måneder i forkant for mindre arrangementer. Din henvendelse blir vurdert av vårt produsentteam og du får tilbakemelding innen tre uker

Ved gjennomføring av arrangementer hos oss gjelder noen forutsetninger:

  • Billetterte arrangement må selges gjennom Hamar kulturhus sitt billettsystem
  • Hamar kulturhus sin stab med teknisk personell og produsenter bistår leietaker i arrangementsavvikling etter nærmere avtale
  • Vakthold og publikumsmottak med garderobe og billettkontroll håndteres av Hamar kulturhus
  • All servering må bestilles/gjennomføres av kafé Satellitten


Har du spørsmål? Kontakt vår produsent, Rune Kristian Haugen på e-post, rune.kristian.haugen@hamar.kommune.no


Registrer din bookinghenvendelse her

 

 

 

Aurora Aksnes på scenen i Kirsten Flagstad-salen under åpningen av Hamar kulturhus mars 2014.

 

Hamar Kulturhus
Torggata 100
2317 Hamar
Telefon: 62 56 18 50

Samarbeidspartnere