Klubbscene Rolf Jacobsen
Fredag, 17. april 2020

Sammen med Mental Helse - Hamar, ønsker Johnny Snerten med musikere velkommen til en kveld med ettertanke.

- Musikk har vært og er en følgesvenn i hverdagen på mange måter. Det er vel ingen fasit på hva som gjør hverdagen til det den er. Ingen kan være talsmann for andre i så måte heller. Likevel så har vi nå en psykisk helse som styrer mye av dagen for oss. Etter tjeneste i inn- og utland for Forsvaret, noen år med jobb i psykiatrien og de seneste årene med jobb ved videregående skole,så har jeg sett litt hva hverdagen kan bringe med seg, sier Johnny Snerten.

- Dette er min måte å se det på, gjennom tanker, egen og andres musikk og video. Det blir mye musikk og jeg har med meg Daniel Bjørlo på piano og Auden Senderud på gitar.  - Johnny Snerten.