Multisal Pauline Hall
Lørdag, 21. november 2020
21:00-22:30

Hjertevarme historier møter en unik formidlingsevne - velkommen til Lydhør-konsert med fantastiske Ine Hoem.

Ine Hoem slapp det nydelige albumet "Hundre dager" i januar,- hennes første album på norsk. 

Hoem er en norsk låtskriver og artist med en stemme som treffer deg rett i hjertet. Hun er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo, men har sterke røtter til Fræna i Møre og Romsdal der hennes far Edvard Hoem kommer fra.

I musikken henter hun elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet. Hjertevarme historier møter en moderne singer-songwriter-tradisjon i kombo med en unik formidlingsevne.

Hoems gjennombrudd kom med albumet “Angerville”, og singelen “This Year» som har over 4 millioner avspillinger på Spotify. Låten fikk mye spilletid på norsk radio, og figurerte også i den amerikanske TV-serien “Degrassi”.

I 2017 kom oppfølgeren «Moonbird», produsert i samarbeid med Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg). I kjølvannet av albumslippet turnerte Ine Hoem som support for Veronica Maggio og spilte en mengde klubbkonserter og festivaler i Norge.

Ine Hoems tredje album «Hundre dager», som kom 24. januar, er hennes første med norske tekster. De første singelene «Blinkende Bergen», «Hundredager» og «Hva hadde skjedd da» ble sluppet i høst. Albumet er produsert i samarbeid med Markus Lillehaug Johnsen (Marthe Wang – Ut og se noe annet 2017) i samspill med David Wallumrød (keys), Bjørn Sæther (trommer) og Jo Berger Myhre (bass).

 

Lydhør er konsertserien som gir deg de gode og nære musikkopplevelsene. På scenen står «feinsmeckerne» - våre aller beste musikere i sin sjanger, og alt er tilrettelagt for det lyttende og musikkelskende publikum.