Multisal Pauline Hall
Lørdag, 25. april 2020

Hjertevarme historier møter en unik formidlingsevne - velkommen til Lydhør-konsert med fantastiske Ine Hoem.

Ine Hoem slapp det nydelige albumet "Hundre dager" i januar,- hennes første album på norsk. Nå skal hun ut på turné og besøker Hamar kulturhus sin konsertserie Lydhør 25. april

Hoem er en norsk låtskriver og artist med en stemme som treffer deg rett i hjertet. Hun er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo, men har sterke røtter til Fræna i Møre og Romsdal der hennes far Edvard Hoem kommer fra.

I musikken henter hun elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet. Hjertevarme historier møter en moderne singer-songwriter-tradisjon i kombo med en unik formidlingsevne.

Hoems gjennombrudd kom med albumet “Angerville”, og singelen “This Year» som har over 4 millioner avspillinger på Spotify. Låten fikk mye spilletid på norsk radio, og figurerte også i den amerikanske TV-serien “Degrassi”.

I 2017 kom oppfølgeren «Moonbird», produsert i samarbeid med Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg). I kjølvannet av albumslippet turnerte Ine Hoem som support for Veronica Maggio og spilte en mengde klubbkonserter og festivaler i Norge.

Ine Hoems tredje album «Hundre dager», som kom 24. januar, er hennes første med norske tekster. De første singelene «Blinkende Bergen», «Hundredager» og «Hva hadde skjedd da» ble sluppet i høst. Albumet er produsert i samarbeid med Markus Lillehaug Johnsen (Marthe Wang – Ut og se noe annet 2017) i samspill med David Wallumrød (keys), Bjørn Sæther (trommer) og Jo Berger Myhre (bass).

Lydhør er konsertserien som gir deg de gode og nære musikkopplevelsene. På scenen står «feinsmeckerne» - våre aller beste musikere i sin sjanger, og alt er tilrettelagt for det lyttende og musikkelskende publikum.