Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 24. april 2021
Det selges kun unummererte seter. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht gjeldende avstandsbegrensninger.

Årets siste konsert for elevene på musikklinja ved Stange videregående skole er denne gang Lights On - en reise gjennom muiskalverdenens mest ikoniske sanger.

Fra The Sound of Music og Les Miserables til Grease, High School Musical og mange flere, kan vi by på bredde både i sjangere og utgivelsesår. I løpet av konserten blir vi tatt med til landet Musikalia der alle elsker å synge og danse. Med hjelp av dansere fra danselinja skal vi feire musikalsjangeren med et heidundrende show!

Arrangør: Ostinat, musikklinjas elevforening.

----------------------------------------

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.

Pga. gjeldende restriksjoner blir det ikke salg av forfriskninger i forbindelse med konserten.