Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 24. september 2020

Pga Koronavirus utbruddet ble konserten flyttet til torsdag 24. september.

Korpset vil spille musikk fra ett rikholdig repertoar. Her kan du høre alt fra norske folketoner til amerikansk jazzmusikk.

Vi røper ikke alt innhold i konserten, men blir ikke overrasket hvis vi får en kornettsolo med VMF som akkompagnatør.
Ole Edvard med band vil ha en egen avdeling med blandt annet musikk fra cd'en «Landscapes».

Vi gleder oss til å få Ole Edvard tilbake i Kulturhuset.

Dirigent er Trond Eklund Johansen

---------------------------------------

Pga Koronarestriksjoner er vi pålagt å legge til rette for 1 meter avstand mellom publikum som ikke hører sammen. Dvs. 2 ledige seter på hver side av alle kjøp.

Billettsalget til denne konserten var i gang før restriksjonene ble iverksatt. For å opprettholde smittevernhensyn, vil derfor mange av setene i salen ikke være tilgjengelige. Det betyr at du ikke vil få sitte på den raden og det sete som står på billetten, men blir henvist til ledige seter hvor avstand er ivaretatt.

Kjøpte du billett før konserten ble flyttet, er den fortsatt gyldig og behøver ikke byttes. Dersom det nye tidspunktet ikke passer og du ønsker å få billettene refundert, sender du en mail til post@ebillett.no og ber om rrefusjon. Husk å oppgi navn på arrangement, spillested, antall billetter, de fire siste siffer i kortnummer og mailadresse du brukte til kjøpet.