Kirsten Flagstad-salen
Mandag, 26. april 2021
Passer for barn fra 4 år og alle voksne. Pga koronarestriksjoner, selges det unummererte billetter. Publikum blir henvist plasser i forhold til antall i gruppen og gjeldende smittevernregler.

Det er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå.

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste. Her møter du Høna, en søt, selvopptatt og smånervøs eggemor. Og Reven, en smart og sosial type. Sammen legger de av sted på jakt etter det bortkomne Egget. Det blir en spennende og verdensomspennende reise.

Underveis møter de mange forunderlige eggsperter: en struttende og streng strutsemor, en pertentlig og plettfri pingvinfar, en hær hodeløse lus og en kappende, kuttende krokodille-kokke. Høna prøveruger mange egg, men ingen av dem føles helt riktig.

Høna, egget og reven er en morsom forestilling om vennskap, tilhørighet og motgang, og om barn som blir annerledes enn foreldrene hadde forventet. En hyllest til det uperfekte livet!

På scenen: Henrik Bjelland, Eirin Schou Fævelen, Ragnhild Gravem og Hans Norman Røine

Team
Regissør: Gunnar Eiriksson, Kostymedesigner, Scenograf: Kathrine Tolo, Scenograf, Videodesigner: Torbjørn Ljunggren, Scenograf, Lysdesigner: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen og Dramatiker: Nelly Winterhalder

Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen
Av Nelly Winterhalder. Regi Gunnar Eiriksson.

Produsert av Riksteatret

----------------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss.
Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø. Det er vertskap tilstede som tar i mot deg og viser vei til sal.