Multisal Pauline Hall
Lørdag, 17. april 2021
Det selges kun unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

Erlend Apneseth Trio forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Bandet er et av Norges mest innovative og aktive (sjangerfrie) band om dagen. De har høstet lovord, priser og nominasjoner for sine tre albumutgivelser på det renommerte plateselskapet Hubro, og turnering i store deler av Norge og Europa de siste fem årene har begeistret både nye og tilbakevendende konsertgjengere.

Trioen består av Erlend Apneseth (hardingfele), Stephan Meidell (gitar/live-sampling) og Øyvind Hegg-Lunde (trommer/perkusjon). De er alle kritikerroste utøvere og komponister på sine felt, og deres improvisatoriske tilnærming gjør hver konsert til en unik opplevelse.

- "Noe av den mest fascinerende og ukategoriserbare musikken som finnes her til lands" - Dagens Næringsliv
 - "Erlend Apneseth Trio viser oss hvor magisk musikk kan være" - 5/6 Aftenposten

Foto: Linn Heidi Stokkedal

----------------------------------------------

I flg Nasjonale retningslinjer er forestillinger på Hamar inntil videre forbeholdt Hamar kommunes innbyggere. Som arrangør er vi pålagt å informere om dette, men har ikke myndighet til å avvise publikum.

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.

Pga. gjeldende restriksjoner blir det ikke salg av forfriskninger i forbindelse med arrangement.