Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 5. november 2020
Billettsalget åpner 7. februar kl. 10:00! Dørene åpner kl. 20:00.

Med over 40 års rockemusikk i bagasjen står de nå på scenen i Hamar kulturhus!

På grunn av Koronautbruddet, blir det ikke gjennomført arrangemen ti Kulturhuset denne våren.
Derfor er konserten med DumDum Boys 30. april flyttet til torsdag 05. november 2020 kl. 21.00.

Billetten du har kjøpt er fortsatt gjeldende. Du vil automatisk bli overflyttet til den nye datoen og beholder dine seter i salen. Du kan bruke billetten du har, og vil ikke få tilsendt ny.

--------------------------------------------------------------------

Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til DumDum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved DumDum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle DumDum-bikkja til anklene en gang.

De startet i 1978 som punkbandet Wannskrækk, og valgt i 1985 å skifte navn. Som et kompromiss ble DumDum Boys valgt, etter en låt fra Iggy Pop´s Idiot. Debutalbummet Blodig alvor kom i 1988, og året etter kom megahitten Splitter Pine som ble deres store gjennombrudd. Etter det har det blitt en rekke bejublede album og priser, som Spellemannspriser, Årets Spellemann, Heddapriser, Gammleng-priser, Sør-Trøndelag fylkeskommunes kulturpris og Alf Prøysens ærespris for å nevne noen.

Etter seks års platepause ga DumDum Boys ut albumet Armer og bein høsten 2018. Løsøre som kom i 2019, er ei samleplate med låter som har falt utenfor bandets ordinære album, men som også har to nye låter.

Nå står de endelig på scenen i Hamar kulturhus!