Kirsten Flagstad-salen
Torsdag, 5. november 2020
Billettsalget åpner 7. februar kl. 10:00! Dørene åpner kl. 20:00.

Gitt den pressede situasjonen, og restriksjonene som er pålagt fra myndighetene grunnet covid-19, ser dessverre DumDum Boys seg nødt til å avlyse konserten i Hamar kulturhus.

Vi håper de vil stå på scenen i Kirsten Flagstad-salen på et senere tidspunkt!

Refusjon av billetter:
Dersom du har kjøpt billett på nett, trenger ikke foreta deg noe. Pengene tilbakeføres automatisk til kontoen som var belastet. Vær obs på at det kan gå 3 - 4 uker før pengene er tilbake på konto, og at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen da kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det hende at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet.

Har du kjøpt billetter i automat eller over disk hos Hamar kino, ta kontakt på tlf. 62561850, eller mail: andrea.jensen@hamar.kommune.no

Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt, eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, send en mail til post@ebillett.no.

---------------------------------------------------------------

Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til DumDum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved DumDum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle DumDum-bikkja til anklene en gang.

De startet i 1978 som punkbandet Wannskrækk, og valgt i 1985 å skifte navn. Som et kompromiss ble DumDum Boys valgt, etter en låt fra Iggy Pop´s Idiot. Debutalbummet Blodig alvor kom i 1988, og året etter kom megahitten Splitter Pine som ble deres store gjennombrudd. Etter det har det blitt en rekke bejublede album og priser, som Spellemannspriser, Årets Spellemann, Heddapriser, Gammleng-priser, Sør-Trøndelag fylkeskommunes kulturpris og Alf Prøysens ærespris for å nevne noen.

Etter seks års platepause ga DumDum Boys ut albumet Armer og bein høsten 2018. Løsøre som kom i 2019, er ei samleplate med låter som har falt utenfor bandets ordinære album, men som også har to nye låter.

Nå står de endelig på scenen i Hamar kulturhus!