Kirsten Flagstad-salen
Søndag, 14. november 2021
Konserten er flyttet fra 10. april, via 20. juni til 14. nov. Unummererte sitteplasser. Tilgjengelige seter er plassert to og to i hht til gjeldende avstandsrestriksjoner.

På grunn av den nåværende smittesituasjonen i regionen, som er med på å begrense mulighetene for forberedelser til konsert, har Nordic Blue valgt å flytte sin jubileumskonsert til 14. november.

Kjære gode venner av Nordic Blue!

Vi setter stor pris på at dere ønsker å være med på feiringa når vi markerer våre første 10 år! Vi vil svært gjerne feire det som feires kan, og  trenger dere for å få en bra fest!
Men det er dessverre fortsatt usikre tider i denne pandemien, og for å gjøre det vi kan for å legge til rette for en vellykka kveld, ønsker vi nå å utsette konserten til høsten i håp om at vi kan ha det litt morsommere sammen da!

Vi håper dere blir med, og ønsker dere en god sommer med håp om at alt blir bra!

Sangerhilsen fra oss i Nordic Blue

Billetter
Vi håper at du som har kjøpt billett også har anledning til å komme på konserten i november. Billetten du allerede har kjøpt er fortsatt gyldig, du trenger ingen ny billett.

Skulle det være så at du ikke får anledning til å komme på konserten på den nye datoen, blir billetten din refundert.

Da sender du en mail til: post@ebillett.no hvor du skriver hvilken konsert det gjelder, sted (Hamar kulturhus) og mailadressen som ble brukt ved kjøp

----------------------------------------------------------------------------------

Vokalgruppen Nordic Blue feirer 10 år siden debuten med å by på de mest stemningsfulle perlene fra sin tid som vokalgruppe. Det blir også overraskelser, og vi garanterer at du får høre musikk du aldri har hørt før!

Gjengen i Nordic Blue består av 6 entusiastiske sangere med lang erfaring fra kor og som solister. Gruppen har turnert i Norge og Europa og har spesialisert seg på jazz- og poprepertoar, gjerne med spesialskrevne arrangementer.

Publikum loves en perlerad av varierte låter som skapt for en lun feiring!

Berit Johnsen - sopran / Sissel Havik - sopran / Randi Strømbu - alt
Arild Pytte Solum - tenor / Thomas Caplin - bass / Thomas Nilssen - bass

Foto: Torkil Storli Photography

-------------------------------------

Vi tar smittevern på alvor og gjør det vi kan for å sikre deg en trygg og god opplevelse hos oss. Vi oppfordrer alle til å komme i god tid for å unngå kø.