Kirsten Flagstad-salen
Lørdag, 6. April 2019

Damene har med seg et stort prosjektkor, solister, orkester og musikk fra musikalene "Les Miserables" og The Phantom of the Opera".

Nok en gang inviterer damekoret Damenes Aften til konserter med stort prosjektkor, solister og orkester. Denne gang er det musikk fra de kjente musikalen "Les Miserables" og The Phantom of the Opera".

Koret består av 200 sangere fra Hamar og en rekke andre kommuner.

Solister er Marthe Werring Holmern  som har medvirket i en rekke musikaler og operaoppsetninger på ulike scener rundt i Norge, og som nå trekker fulle hus med sin egen forestilling "Meningen med sangen».  Alexander Pavelich  ble kjent for det norske publikum gjennom NRK´s «Stjernekamp" hvor han fikk vist sin store allsidighet og stemmeprakt. Alexander  er også en multi-platinum låtskriver som det siste året har blitt anerkjent som en av de mest produktive og etablerte låtskriverne vi har i Norge.

Det blir også en rekke solister fra arrangørkoret Damenes Aften, og korets dirigent Erland Dalen, er musikalsk ansvarlig.