Det kompromissløse hardrockbandet, Skambankt, blir med på 5-årsfest og lader opp til trang og intim rockekonsert på husets minste scene, Klubbscene Rolf Jacobsen lørdag 16. mars. 

Skambankt kom i fjor ut med sitt sjette album, «Horisonten Brenner», en ytterst smakfull og ektefølt rockeskive, kritikerrost for sin sterke, avhengighetsskapende og moderne groovefaktor, som fikk skjegget til å gro hos både kvinner og menn.

Bandet har en helt unik evne til å trollbinde publikum. Helt siden deres andre skive, «Eliksir», har de okkupert topp 10-pallen på Norges nasjonale hitlister. I 2014 tok de de førsteplassen med albumet «Sirene». De har utallige konsertdatoer bak seg, opptrådt på de største festivalene i Norden og blitt invitert hele tre ganger til Roskildefestivalen.  I 2013 stakk de av med Spotify-prisen for «årets innovator» under Spellemannsprisen.

Skambankt ble opprinnelig startet ved en tilfeldighet i 1994 da et annet band ikke kunne stille til avtalt spillejobb. I løpet av noen timer hadde bandmedlemmene skrevet ni sanger som ble framført samme kveld. Etter dette skulle det ta 10 år før deres ordentlige debut kom ut, deres selvtitulerte album fra 2004. Dette albumet gav umiddelbare etterskjelvinger og mersmak hos en raskt voksende fanskare.

I dag er Skambankt regnet som en av Norges pionerer innen sin sjanger, og vi er veldig glade for at bandet blir med og feirer husets 5-årsdag med kompromissløs hardrock på vår mest intime scene.

Og du, fredag 15. februar slipper bandet helt ny singel!
Hør Skambankt på Spotify:

https://open.spotify.com/artist/3VCEssbb6wxzv65MHsHfdg

Ellers sjekk denne videoen:

 

 

_________

PRAKTISK INFO: 
Dørene åpner kl 21:00
Konsertstart kl 22:00
Varighet: ca 90 min

Ønsker du heller enkeltbillett til konserten? Kjøp enkeltbilletter her

Se hele lørdagsprogrammet her

______________

___