I 2018 fylte han 70 år! Like fullt står han snart på scenen med nytt band i Kulturhuset. Med seg på laget har han Endre Hareide Hallre (bass), Pål Thowsen (trommer), Ståle Storløkken (piano) og Sven Persson (lyddesign).

Ifølge ham selv startet bandet i tankene for lenge siden. Musikken er satt sammen av eldre materiale, hovedsakelig fra Chasers- og Odyssey-perioden, i tillegg til noe nytt materiale. Her får du høre mange av de låtene de sjelden spilte live, og nye versjoner av de låtene som har blitt spilt.

«Det er et utrolig tight band. Det er som Chasers på sitt kraftigste», sier Rypdal selv. Dette bandet går en planlagt innspilling med ECM i møte. "Det er starten på en ny æra for meg", sier Rypdal.

Velkommen til Lydhør og konsert med Terje Rypdal Conspiracy. Lydhør er konsertserien som gir deg lavmælte, stemningfulle og neddempede musikkopplevelser tett på artistene i Multisal Pauline Hall. Her har vi cafébord og stearinlys, og du kan nyte et glass fra Café Valuta.

Denne konserten har plassbegresning i sal - førstemann til mølla gjelder.

For å oppleve denne konserten trenger du DAGSPASS til lørdag.
Se hele lørdagsprogrammet her: https://www.hamar-kulturhus.no/fest/#Lordag