Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist, arrangør og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist. Sammen er de «Meg og kameraten min» og skal denne dagen sørge for å gi barn og voksne en god miks med humor, musikk og farger.

Dagens Næringsliv skrev nylig i en plateanmeldelsen av dere nyeste album at bandet lager landets mest fornøyelige barnemusikk, men at det er først på konsert at de virkelig briljerer: «med uovertruffen publikumskontakt, smittende spilleglede, fascinerende historiefortelling og bunnsolid musisering».

«Denne barnejazzkonserten er noe av det beste Moldejazz har levert, de har flotte sanger med morsomme, enkle tekster som gjør at både barn og voksne blir med i historien teksten formidler», skrev lokalavisa RB/Fire flate om duoen under Moldejazz i 2016.

Og Trønder-Avise mener bandet «får fram både humring og gåsehud, de serverer solide mengder med ellevill humor og ikke minst ypperlig pop. Med lekne trombonesoloer og smektende vokalharmonier, viser de fram kreativitet og arrangeringsteft på et høyt nivå»

Med andre ord, en barnekonsert du neppe vil gå glipp av!

Lørdagsbarn er serien som ser barna og barnefamiliene, og gir de minste små og store kulturopplevelser, helt gratis!

________

Denne konserten har plassbegrensning - førstemann til mølla gjelder.