Jakten på Nordlyset er en eventyrfortelling for barn med fokus på samisk kultur ispedd opera og en trommereise. Dette er en helt unik forestilling med fortellingen om Julia og Tuva som  må ut å lete etter Nordlyset fordi Nordlysreven har tatt det fra dem. Dette fordi menneskene ikke er noe flinke til å ta vare på naturen eller hverandre.

Som publikummer får du også oppleve en trommereise med Sjaman Astrid Swart som påkaller åndene for å få hjelp. Operasanger Gjøril Songvoll krydrer forestillingen med klassisk sang og Dorina Komani akkompagnerer.

Medvirkende: Mari Helander, forteller / Astrid Ingebjørg Swart, sjaman / Gjøril Songvoll, sopran / Dorina Komani, klaver

Forestillingen er i samarbeid med Kirsten Flagstad Festival

Lørdagsbarn er serien som ser barna og barnefamiliene, og gir de minste små og store kulturopplevelser, helt gratis!

________

Denne konserten har plassbegrensning - førstemann til mølla gjelder.

Tilbake til lørdagsprogrammet