Scott Bækkel
Scott jobber til daglig som Dj for Bek & Moberg og turnerer i Sverige og Finland. Scott har blant annet spilt på Castle Club Ayai Napa, Bedrock og bar 101.

Robin T
En undergrunnsjuvel fra Hamar. Helt uten et team som har hjulpet til med redaksjonell omtale eller annonsering, har albumet "Følelser" opparbeidet seg over 1 million streams. Musikken har røtter i rap og r&b fra USA, men Robin synger og rapper på norsk.

Musikken er 100% hans, og alt fra idé til ferdigproduserte låter lager han hjemmefra. Som 25-åring har han perspektiver andre kan kjenne seg igjen i, samtidig som musikken inneholder helt personlige elementer og erfaringer ingen kan ta fra han. Live tar han med seg de samme erfaringene og kombinerer energi med dype tekster.

HENZ (DJ)
Henrik Jøntvedt, også kjent som Henz, har i de siste årene markert seg som DJ rundt om i Norge. Siden starten i 2014 har han turnert i både Norge og Sverige, og låtene han har produsert og skrevet har til sammen streamet over 5 millioner ganger. Han står blant annet bak den offisielle remixen av Vidar Villas "One Night Stand» og skrev hans siste singel «Plan B». 

HEVEN
HEVEN er en nyoppstartet duo bestående av Henrik Jøntvedt (23) fra Larvik og Even Weseth (23) fra Toten. De møttes i 2016 og fant fort ut at de hadde en felles lidenskap for musikk, og spesielt gitar. De har slått seg sammen til en duo med et rettet fokus mot elektronisk pop/hip hop, men låtene bærer også preg av rock da gitar er en essensiell del av musikken deres. Guttene holder til i «Triplet Studios» i Skippergata i Oslo og gjorde sin debut på Emerganza Festivalen på John Dee i 2018. 

SPIRA
Med innlandsdialekt og forkjærlighet for Toten, er Spira mer en noen gang klar for å fortelle hva han har på hjertet. Steffen Falch, aka Spira, ønsker å formidle mer enn bare Toten-dialekt i låtene sine. Som trettenåring sto han på scenen med egenskrevne og -komponerte låter, presentert på sjarmerende, jordnær Toten-dialekt. Siden har  Steffen Falch holdt rapmusikken gående under artistnavnet Spira. 

Låtene hans inneholder ærlige tekster rett fra hjertet, som munner ut i et røft budskap. Siden han begynte å skrive egne tekster har han brukt det som terapi, ”det gjør jeg også den dag i dag. Musikken har redda livet mitt, å endelig kunne dele den med andre og forhåpentligvis kunne hjelpe andre er en følelse som ikke kan beskrives.”