Maren Myrvold - sopran
Myrvold har master i klassisk utøvende sang med spesialisering innen opera, og debuterte ved Den Norske Opera & Ballett i 2013. Hun er en allsidig sanger som jobber innen både opera og klassisk repertoar, teater, vise, folkemusikk, jazz og tango, og har vært solist med bl.a. Trondheimsolistene, Barokkanerne og Kinas nasjonale operakor og orkester. Myrvold produserer også egne forestillinger og konserter, ofte med tverrkunstlig preg, og driver konsert- og utstillingsserie i samarbeid med billedhugger Knut Wold på Sørum i Stange. I 2018 mottok hun Hedmark fylkeskommunes stipend for profesjonelle musikere.

Aage Kvalbein - cello
Kvalbein har et langt virke som solist, kammermusiker og pedagog. Etter studier i USA,Tyskland og England, hos bl.a. Tortelier, Rostropovitsj og Pleeth, debuterte han i Aulaen i 1973.

Kvalbein har en omfattende konsertvirksomhet i Norge, i alle europeiske land og store deler av verden, med inntil 150 konserter i året. Han har vunnet flere internasjonale konkurranser og er tildelt en lang rekke priser, deriblant Kritikerprisen, Grieg-prisen, og tre ganger Spellemannprisen. I en alder av 33 ble han Norges første professor i cellospill, en posisjon han har hatt helt til nå. En rekke komponister har tilegnet ham verker, og han
har gjort over 40 plateinnspillinger.

Gunnar Flagstad - piano
Gunnar Flagstad har vært ansatt ved Norges Musikkhøgskole fra høsten -97, og er i dag førsteamanuensis i akkompagnement og Fagseksjonsleder for klaver, akkompagnement, gitar og akkordeon. Han har også i en årrekke vært tilknyttet Barratt Due musikkinstitutt.

Flagstad har opptrådt i en rekke Europeiske land, i Norge på festivaler som Festspillene i Bergen, Oslo Kammermusikkfestival, Hardanger Musikkfest og Festspillene i Nord-Norge. Han er jevnlig gjest i NRK radio og TV og er som kammermusiker å høre bl. a. i Tine Thing Helseth Quintet, samtidsensemblet TRAKTOR og pianoduoen 20 fingre. Flagstad er fagleder for akkompagnement ved Valdres sommersymfoni, og sitter i kunstnerisk råd for Ringsakeroperaen.

Serien «Klassiske øyeblikk» gir deg en annerledes måte å oppleve klassisk musikk på. Artistene fremfører denne gang to ulike minikonserter på 30 minutter. Du kan velge å høre begge konsertene, eller stikke innom for kun for en - hvilke «øyeblikk» som passer deg best avgjør du. I pausen blir det servert forfriskninger.

Klassiske øyeblikk arrangeres i samarbeid med Sparebank1 Østlandet.