Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70- tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk. Album som «Suddenly Past» (2012), «Six» (2014) og «Until This Blows Over» (2015) er eksempler på dette.

Den nyeste platen «Happy Rabbit» beskrives som en reise gjennom pophistorien med fokus på harmonier og kreativ instrumentering. Lydbildet er friskt og detaljrikt, og vi hører en opplagt Thom Hell som utfordrer mange av de vanlige normene innenfor musikk. Hans komposisjoner er tidvis av det komplekse slaget, men alltid med vakre (og noen ganger naive) melodier i bunn. Låtmaterialet på platen har tidvis referanser til artister som Paul McCartney og Elton John, men det er aldri tvil om at vi befinner oss i Thom Hell sitt unike musikalske univers.

Denne konserten har plassbegresning i sal - førstemann til mølla gjelder.

For å oppleve denne konserten trenger du DAGSPASS til lørdag.
Se hele lørdagsprogrammet her: https://www.hamar-kulturhus.no/fest/#Lordag