Sarah-Jane Summers & Juhani Silvola er en internasjonalt kritikerrost duo, med to album belønnet med Top Of The World utmerkelsen fra Songlines.

Musikken rommer hele spekteret av følelser. Fra det lette og lyse med råskap, til det tunge og mørke. En konsert med Sarah-Jane og Juhani engasjerer både kroppen og hodet hos lytteren og inspirerer i like stor grad til å danse som til å reflektere.

“Her blir det også improvisert en hel del og sjangre er absolutt ikke viktig for de to. Dette er nemlig så vakkert, tøft og ytterst personlig at musikkelskere uansett ståsted har mye å glede seg til,” sier Tor Hammerø om duoen fra Nesodden.

Om Hamar midt i væla:
Visste du at folk i Hamar er representert med mer enn 100 nasjonaliteter? Verden er i Hamar og Hamar er midt i væla. Med serien får publikum en kulturell reise mellom kontinenter i form av konserter, utstillinger, debatter eller workshops. Målet er å nå ut til et bredt og nysgjerrige publikum som ønsker å bli bedre kjent med verdenskulturen.

______

Denne konserten har plassbegresning i sal - førstemann til mølla gjelder.

For å oppleve denne konserten trenger du DAGSPASS til lørdag.
Se hele lørdagsprogrammet her: https://www.hamar-kulturhus.no/fest/#Lordag