På Klubbscena denne kvelden får du oppleve to unge stjerneskudd. Halie, som spilte på hele 20 festivaler sist sommer er kveldens hovedattraksjon, og Moyka, musikkbransjens store snakkis fra Bergen, stiller som support.

HALIE
Til tross for bare fire utgitte singler er det ingen tvil at den unge pop-kometen Halie har fått oppleve stor suksess. Det norske artister bruker flere år på å oppnå kan denne 18-åringen krysse av på listen bare ett år inn i artistkarrieren sin. Dette eksepsjonelt musikalske talentet fra Bergen brukte sommeren på å spille hele 20 festivaler, bl.a. Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell og Pstereo.

Veien til de store scenene har hun helt klart gjort seg fortjent til. Da hun holdt sin konsertdebut under "Vill Vill Vest" i 2017 var det rett og slett ikke nok plass i lokalet. Konserten høstet en eventyrlig sekser-anmeldelse fra Engelen i BT, mens selveste NME trakk henne frem som høydepunkt på festivalen.

Bergens nye stjerneskudd har blitt omtalt som «den nye unge lovende», en påstand som ble ytterligere forsterket etter bergensjentas opptreden på by:Larm i mars tidligere i år, og fylte Sentrum Scene til randen. Konserten ble etterfulgt av en rekke hyllende anmeldelser og en gjev gjesteopptreden i Lørdagsrevyen.

Det er ikke bare by:Larm som har gjort Halie bemerket. Etter hun spilte Where’s The Music Festival i Nordkoping, med en produsent for Skavlan i lokalet, ble hun umiddelbart booket til å spille Nordens største TV-show – forøvrig er det første gang i showets historie at de introduserer en så ung og fersk artist!

MOYKA
Monika Engeseth, eller MOYKA, 21-år gammel produsent og singer-songwriter som opprinnelig kommer fra Hallingdal. De siste årene har hun vært bosatt i Bergen der hun har eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. Suggerende trommerytmer møter en vegg av analoge synther i et melodisk og episk lydbilde. I sentrum av det hele står Moykas klare og sterke vokal.

Melankolske tekster flettes inn i et lydbilde som balanserer på grensen mellom det organiske og det elektroniske, noe som skaper et unikt og storslått univers.

På scenen stiller hun med et solid mannskap, to på keys, to på kor og trommeslager, som sammen gjennomskaper det mektige materialet på svært overbevisende vis. Under "Vill Vill Vest" gjorde hun en så imponerende opptreden at hun straks ble booket "Den hemmelige festen" to dager senere.